Vi söker en erfaren installationsmontör som vill göra skillnad

OM FÖRETAGET 

Denna rekrytering genomförs av Unik Logistik i Sverige AB på uppdrag av Mxtwo AB. 

Mxtwo är ett familjeägt företag inom brandskydd som är specialiserade på boendesprinklers och jobbar främst mot kommuner, fastighetsbolag, byggare och andra installatörer. Mxtwo är även återförsäljare av sprinklerbassänger och sprinklerpumpar. Företaget är verksamma i Västra Götalandsregionen och har verkstad och kontor i Gråbo.  

Företagets vison är ”att alla byggnader i framtiden skall sprinklas för att kunna uppnå nollvisionen där ingen omkommer i en husbrand”.

OM TJÄNSTEN/ARBETSUPPGIFTER

Vill du ha ett meningsfullt arbete som räddar liv och vara en del av framtidens brandskydd?

Vill du ha ett självständigt arbetet men tycker samtidigt att sammanhållningen på arbetetsplatsen är viktig?

Att arbeta i ett mindre familjeägt företag skapar en stark gemenskap men samtidigt en flexibilitet som saknas i större bolag.

Vi söker nu på uppdrag av Mxtwo en Sprinklermontör eller dig som har erfarenhet av att jobba som installationsmontör. Företaget är certifierade av Svensk Brand- och säkerhetscertifiering och du kommer få en intern utbildning enligt branschstandard på plats.
Arbetet utförs inomhus då många av projekten är på äldreboenden eller LSS-hem. Installationen sker i samband med att kundernas verksamhet pågår, vilket gör att man behöver vara lyhörd och ta hänsyn till både personal och boende samtidigt som man arbetar.


Mxtwo arbetar även med att bygga sprinklertankar och att sälja sprinklerpumpar till andra aktörer. När man inte är ute på projekt, arbetar man i verkstaden med förberedelser inför kommande projekt. Viss administration kan förekomma i samband med kundkontakter.
Man kommer främst arbeta i Göteborgssområdet men kunderna finns i hela Västra Götalandsregionen så resor med eventuell övernattning förekommer.

Arbetstiderna är främst förlagda till dagtid 7-16:00 men kan variera beroende på projekt.
Lön sätts enligt avtal, företaget erbjuder friskvård och servicebil.
För rätt person finns det möjlighet att avancera inom företaget.

VI SÖKER DIG SOM:

  • Har minst 5 års erfarenhet av installation och montage
  • Har en bakgrund inom VVS, el eller bygg och anläggning
  • Är organiserad och strukturerad
  • Är ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem
  • Har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk
  • Är en positiv person som har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder
  • Behärskar både svenska och engelska flytande
  • Innehar B-körkort

Företaget har som mål att alla anställda skall vara certifierade, för att kunna bli fullt certifierad behöver du ha fullständiga betyg i Svenska, Engelska och Matematik från gymnasiet. Det går även bra om du kan tänka dig att läsa upp dina betyg under anställningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att läsa ritningar. 

Rekryteringen utförs av Unik Logistik i Sverige AB, alla frågor om tjänsten tas med ansvarig rekryterare. Vi läser ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag. 

Besök gärna vår hemsida för mer information, www.uniklogistik.se

ÖVRIG INFORMATION

Placeringsort: Göteborg

Tjänsten tillsätts: Snarast

Senaste ansökningsdatum: 2021-09-30

Omfattning: 100%, TV