Boendesprinkler montör

Vi söker 2 nya medarbetare

1 färdigutbildad och 1 som kan gå som företagslärling 

Som sökande ser vi gärna att du har några års erfarenhet av rörmontage. Även dig som erfaren Sprinklermontör är välkommen att ansökan.

Vi erbjuder ett intressant och viktigt arbete att installera ett aktivt brandskydd i boendemiljöer. Våra flesta projekt är på äldreboende och LLS hem i samband med den vanliga verksamheten pågår, så vi lägger stor vikt på personligheten att vara lyhörd mot personal och boende och utföra installation i denna miljö.

Mxtwo bygger också sprinklertankar och säljer sprinklerpumpar till andra aktörer. Vi erbjuder en företagsanpassade utbildningar som boendesprinklermontör. Detta i samarbete med VVS-Branschens Yrkesnämnd.

Vi söker dig som är sprinklermontör eller dig som har några årserfarenhet inom rörmontage och vill utbilda dig vidare som boendesprinklermontör.

Krav: B-körkort. Ser gärna tillgång till bil och används den för att åka till arbetsplatsen utgår milersättning.

Resemontör då våra arbeten kan vara på annan ort ingår det att vara på annan ort under veckan.

Skicka in ansökan till info@mxtwo.se med en personlig beskrivning om dig och varför just du är lämplig för arbetet vi erbjuder. Vi har ingen sista datum utan urval sker löpande så tveka inte med att skicka in.

Lön enligt kollektivavtal.

Brandskydds branschen har som vision att mot 2030 skall ingen omkomma eller skadas allvarligt till följd av brand. Svaret på detta är att installera boendesprinkler. Vi ser installationer ökar och det är en spännande och växande marknad att vara en del av.